Rețeta gustoasă de azi este Chec rapid cu căpșuni.


Ingrediente Chec rapid cu căpșuni:

175 g unt moale, 60 ml lapte, 250 g zahăr, 3 ouă, 225 g făină, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 2 plicuri zahăr vanilat, 50 g nuci măcinate, 200 g căpşuni.

Mod de preparare Chec rapid cu căpșuni: 

Dai drumul la cuptor la 160 ̊C şi aşezi hârtie de copt într-o formă de chec. Combini sarea cu praful de copt, nucile măcinate şi făina. Baţi untul moale cu zahărul tos şi cel vanilat, apoi adaugi ouăle, unul câte unul, şi amesteci până se omogenizează. Încorporezi treptat jumătate din cantitatea de făină, 30 ml de lapte, restul de făină şi laptele rămas. Pui trei sferturi din compoziţie în tavă, apoi căpşunile tăiate jumătăţi şi torni restul de compoziţie. Dai checul la cuptor, aproximativ o oră, până când trece testul scobitorii.

 

Loading...
Citeste tot despre: