O reţetă gustoasă pe zi: Chiftele de cartofi cu sos de iaurt

Ultima actualizare:

    Chiftele de cartofi cu sos de iaurt
Chiftele de cartofi cu sos de iaurt

Pentru chiftele: 500 g cartofi noi, 2 linguri amidon, 2 ouă, ½ legătură mărar, sare, ulei; Pentru sos: 250 g iaurt, 2-3 căţei de usturoi zdrobiţi, sare, piper, mărar verde tocat.

Preparare Chiftele de cartofi cu sos de iaurt:

Pentru sosul de iaurt, amesteci foarte bine toate ingredientele, până se omogenizează, şi îl dai la rece. Freci cartofii cu sare grunjoasă, îi speli şi îi fierbi întregi, până se înmoaie. Când s-au răcit, îi dai prin maşina de tocat sau prin răzătoarea mare şi îi pui într-un vas. Adaugi amidonul, ouăle, mărarul tocat, un praf de sare şi amesteci până la omogenizare. Formezi chiftele, le aplatizezi şi le prăjeşti în ulei, până se rumenesc. Le scoţi pe hârtie absorbantă. Le serveşti cu sosul de iaurt.

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net