Reţeta gustoasă de azi: chifteluţe de dovlecei.


Ingrediente Chifteluțe de dovlecei:

500 g dovlecei, sare, 1 ou, piper măcinat, 100 g pesmet, 2-3 fire ceapă verde, 1 legătură pătrunjel tăiat fin, 50 g brânză telemea rasă, ulei pentru prăjit, piure de cartofi.

Preparare Chifteluțe de dovlecei:

Cureţi dovleceii de coajă şi-i dai prin răzătoare. Le pui puţină sare, îi dai deoparte 30 de minute și-i storci pentru a elimina excesul de zeamă. Adaugi oul, piper, după gust, pesmetul, verdeaţa, brânza şi le amesteci cu grijă. Cu o linguriţă, formezi chiftelele şi le prăjeşti în ulei încins până se rumenesc. Le serveşti cu salată de legume şi cu piure de cartofi.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: