O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă cu costiţă afumată

Ultima actualizare:

Preparare: Se lasă fasolea la înmuiat câteva ore sau de seara până dimineaţa. Se scurge, se fierbe în două ape care se aruncă şi în cea de-a treia apă se adaugă sare şi se lasă la fiert până este aproape pătrunsă.Se adaugă legumele curăţate, spălate şi tăiate după preferinţă, se completează cu apă şi se lasă la fiert circa 20 de minute. Între timp, se taie costiţa "beţişoare", se rumenesc crocant într-o tigaie neaderentă şi se adaugă în oală, continuând fierberea încă 10 minute. Se adaugă pulpa de roşii, pătrunjel tocat mărunt, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se mai fierbe 5 minute. Se adaugă borşul de casă, fiert şi spumuit separat, leuştean tocat mărunt şi după 2-3 clocote se opreşte focul. Se lasă acoperită cu capac 10 minute să se aromatizeze şi apoi se serveşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net