Ingrediente200 g broccoli 300 g conopidă 2 ouă 300 ml lapte dulce făină cât cuprinde  (circa 300 g) ½ praf de copt 1 praf de sare ulei pentru prăjit


 Preparare

1.    Fierbi 3-4 minute broccoli şi conopida în apă cu puţină sare, scurgi apa şi tai legumele bucăţi mici.
2.    Separat, baţi ouăle cu un praf de sare, praful de copt şi făină, apoi subţiezi cu lapte până ajungi la consistenţa unei smântâni.
3.    Adaugi broccoli şi cono¬pida în aluat, amesteci bine, apoi torni cu polonicul compoziţia de clătite într-o tigaie neaderentă cu ulei bine încins şi prăjeşti clătite¬le pe ambele feţe, rumenindu-le frumos. Le scoţi pe un platou cald şi le serveşti cu salată sau ketchup (dulce sau picant).

 
 
Loading...
Citeste tot despre: