Rețeta gustoasă de azi este Clătite umplute.


Ingrediente Clătite umplute

6 clătite, 12 felii șuncă, 600 g spanac, 3 căței de usturoi, 150 g telemea rasă, 1-2 linguri ulei, sare, piper, unt pentru uns; Pentru sos: 300 g iaurt, 50 g cașcaval ras. 

Preparare Clătite umplute: 

Zdrobești usturoiul și îl pui în ulei, amesteci și imedi­at adaugi spanacul mărunțit. Sotezi câteva minute, presari sare și piper, după gust, oprești focul și încorporezi telemea­ua, apoi lași la răcorit. Așezi pe fiecare clătită câte 2 felii de șuncă, una în continuarea celeilalte, întinzi umplutura și rulezi. Ungi cu unt o tavă, așezi clătitele um­plute și răstorni peste ele un sos făcut din iaurt amestecat cu cașcaval. Dai la cuptor 10-15 minute.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: