Reţeta gustoasă de azi este conopidă pane.


Ingrediente Conopidă pane:

500 ml apă mineral, 4 frunze busuioc tăiate fin, 3 ouă, 250 g făină, 50 g făină amestecată cu piper, 2 conopide de mărime potrivită, ulei, sare.

Preparare Conopidă pane:

Combini bine apa minerală cu făina şi ouăle, de la frigider, adaugi busuiocul, sare, după gust, omogenizezi, apoi dai amestecul la rece. Rupi bucheţelele de conopidă, le speli sub jet de apă, le usuci şi le dai prin făina amestecată cu piper. Încingi uleiul, treci conopida prin aluat şi o prăjeşti în baie de ulei. Scoţi bucățile şi le pui pe un grătar ca să se scurgă uleiul şi bucheţelele să rămână crocante, apoi le aşezi pe şerveţele absorbante şi le serveşti, dacă vrei, cu sos de soia.

 

 

 
 
Loading...