O reţetă gustoasă pe zi: Cornulețe cu cașcaval

Ultima actualizare:

    Cornuleţe cu caşcaval
Cornuleţe cu caşcaval

Ingrediente

● 500 g făină ● 150 g piure de cartofi ● 150 g unt ● 1 praf sare

● 100 g caşcaval ● 250 ml apă călduţă ● 1 cub drojdie ● 1 ou

Preparare

Amesteci făina cu sarea, adaugi drojdia dizolvată în apă, apoi piureul de cartofi şi, la sfârşit, untul topit. Frămânţi bine şi, dacă mai este nevoie, completezi cu apă sau făină, până obţii un aluat elastic, nelipicios. Laşi să crească până îşi dublează volumul, apoi îl tai bucăţi, cam cât o mandarină. Modelezi baghete lungi de 10-15 cm cărora le dai formă de potcoavă. Ungi cu oul bătut, după care presari caşcaval ras. Le aşezi într-o tavă tapetată şi dai la cuptorul preîncălzit, 20-30 de minute.

image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net