O reţetă gustoasă pe zi: Fasole cu bacon

Ultima actualizare:

Preparare

1.    Se pune fasolea la înmuiat, în apă rece, cu o seară înainte de a fi preparată. Se strecoară, se pune la fiert, se aruncă apa de două ori, iar a treia oară, se adaugă puţină sare şi se lasă la fiert până este bine pătruns bobul.2.    Separat, se căleşte ceapa tocată mărunt în uleiul bine încins, se adaugă usturoiul zdrobit, morcovul, ardeiul şi baconul tăiat bucăţele. Se călesc până se înmoaie bine, apoi se amestecă cu fasolea.3.    Se acoperă cu apă (cât să le cuprindă), se adaugă foaia de dafin, cimbrul şi pulpa de roşii. Se lasă să fiarbă, la foc mic, după care se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă pasta de roşii şi se pune la cuptor pentru circa 15-20 de minute. Se serveşte caldă, garnisită cu crenguţe de pătrunjel verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net