O reţetă gustoasă pe zi: Flori de salcâm în aluat

Ultima actualizare:

    Flori de salcâm în aluat
Flori de salcâm în aluat

Ingrediente10 bucăţi de flori de salcâm 200 g făină 1 ou0,5 l lapte 50 ml uleiun praf de sare zahăr pudră

Preparare

1.     Mai întâi speli florile de salcâm, cu tot cu codiţă şi le laşi la scurs.

2.     Prepari o compoziţie ca de clătite, dar un pic mai consistentă, ca o smântână. Pentru aceasta spargi oul şi îl amesteci cu făina, laptele şi sarea.

3.     Încingi uleiul într- o cratiţă. Iei florile pe rând de codiţă, le treci prin aluat şi le pui în uleiul încins. După ce s-au rumenit, le scoţi pe o farfurie cu o spumieră şi le presari cu zahăr pudră.

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net