O reţetă gustoasă pe zi: Gulii în aluat

Ultima actualizare:

    Gulii în aluat
Gulii în aluat

Ingrediente

4 gulii

1 morcov

1 legătură pătrunjel

200 g ciuperci

300 g făină

50 ml apă caldă

1 ou

1 gălbenuş

50 g unt

1 praf de sare

ulei

Preparare

1. Cureţi morcovul şi guliile de coajă, apoi le fierbi în apă cu sare 10 minute, le scoți și le lași deoparte. Morcovul îl dai prin răzătoarea mică, iar ciupercile le speli şi le tai mărunt. Amesteci făina cu oul, untul, apa caldă şi un praf de sare. Încorporezi morcovul şi ciupercile. Obţii un aluat mai tare, pe care îl dai la rece.

2. Întinzi o foaie din aluat, presari pătrunjelul tocat peste el şi îl tai în patru bucăţi. Îmbraci fiecare gulie cu câte o bucată de aluat şi le aşezi într-o tavă unsă cu ulei. Ungi cu gălbenuşul bătut şi dai la cuptor o oră, la foc mic. Poţi servi cu sos de smântână şi usturoi.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net