O reţetă gustoasă pe zi: Gulii pane

Ultima actualizare:

    Gulii pane
Gulii pane

Ingrediente:

3 gulii

● ulei, pentru prăjit

● 2 ouă ● apă minerală

● sare ● 120 g făină

● maioneză sau sos, opţional

Mod de preparare

Speli bine guliile, le cureţi de coajă, le tai capetele, apoi le fierbi în apă cu puţină sare 10 minute. Le laşi la răcit şi le tai de grosimea unui deget.

Încingi uleiul pentru prăjit. Baţi ouăle cu puţină sare, pui făina şi apă şi faci un aluat de consistenţa smântânii. Treci feliile prin amestec şi le pui la prăjit în uleiul încins. Le scoţi pe şervete pentru a absorbi excesul de grăsime şi le serveşti calde, cu maioneză sau cu orice sos îţi este pe plac.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net