O reţetă gustoasă pe zi: Icre de fasole

Ultima actualizare:

    Icre de fasole
Icre de fasole

Ingrediente:

250 g fasole albă, 1 ceapă, 1 morcov, 1 albitură, sare, piper, zeama de la 1 lămâie, 100 ml ulei, 1 ardei iute tăiat (opţional), frunze de salată (opţional), 2 linguri de pătrunjel tăiat fin.

Preparare:

Clocoteşti fasolea în 2-3 ape, apoi o pui la fiert cu ceapa, morcovul şi albitura tăiate cum vrei şi presari un praf de sare. După ce s-au înmuiat legumele, pui fasolea la scurs într-o strecurătoare şi îi îndepărtezi cojile, iar morcovul îl tai bastonaşe. Zdrobeşti fasolea cu o furculiţă şi încorporezi uleiul şi zeama de lămâie, amestecând continuu. Guşti şi dacă e nevoie mai pui sare, apoi pătrunjelul şi morcovul şi amesteci uşor. Serveşti icrele de fasole pe felii de pâine prăjite şi decorate, dacă vrei, cu ardei iute şi frunze de salată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net