Rețeta gustoasă de azi este Parfait cu căpșuni.


Ingrediente Parfait cu căpșuni:

Pentru blat: 150 g făină, 75 g zahăr, ½ plic praf de copt, 1 praf de sare, 50 g unt moale, 1 plic zahăr vanilat, 1 ou, 75 ml lapte; Pentru cremă: 500 g smântână grasă, 100 g zahăr pudră, 1 linguriță esență de vanilie, 300 g căpșuni, 50 g ciocolată.

Preparare Parfait cu căpșuni: 

Pentru blat, mixezi untul cu zahărul tos, cel vanilat, sarea, oul până când capătă o consistență cremoasă. Torni laptele și omogenizezi, apoi încorporezi făina amestecată cu praful de copt. Pui compoziția într-o tavă tapetată și ții blatul la cuptor până când trece testul scobitorii. Îl lași la răcit. Pentru cremă, bați smântâna cu zahărul pudră și cu esența de vanilie. Pui într-un pahar un strat de frișcă, jumătăți de căpșuni, bucăți de blat și un nou strat de frișcă. Decorezi cu jumătăți de căpșuni și cu ciocolată rasă.

 

 

Afla continuarea pe Clickpoftabuna.ro!

 

 

 
 
Loading...