O rețetă gustoasă pe zi: Pavlova cu căpșuni

Ultima actualizare:

    Pavlova cu căpșuni
Pavlova cu căpșuni

Rețeta gustoasă de azi este Pavlova cu căpșuni.

Ingrediente Pavlova cu căpșuni: 

Pentru blatul de bezea: 8 albuşuri, 450 g zahăr pudră, 10 g amidon;

Pentru cremă: 250 g mascarpone, 250 ml frişcă lichidă, zeama şi coaja de la 1 lime;

Pentru ornat: 500 g căpşuni.

Preparare Pavlova cu căpșuni:

Pentru blat, mixezi albuşurile cu zahărul pudră, pe care îl încorporezi în 4 tranşe. La final, când compoziţia s-a întărit, pui amidonul. Tapetezi cu hârtie de copt o formă de tort cu pereţi detaşabili, cu diametrul de 22 cm. Coci, pe rând, trei blaturi din bezea, având grijă ca la unul dintre ele să formezi mici vârfuri, cu o spatulă. Le ţii pe fiecare la 120 °C, 20 de minute, apoi la 100 °C, încă 40 de minute. Le laşi la răcit. Pentru cremă, mixezi împreună frişca şi mascarpone, iar la final adaugi zeama şi coaja de lime. Asamblezi tortul, alternând blaturile de bezea cu crema de mascarpone şi presari între ele căpşunile. Închei Pavlova cu blatul care are un model.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net