Ingrediente

3 ouă

3 linguri ulei

3 linguri făină

3 linguri zahăr

½ plic praf de copt

1 linguriță esență de vanilie

1 plic budincă de vanilie

200 g struguri

1 plic gelatină

200 ml compot

Preparare

Mixezi ouăle cu zahărul până capătă o consistență spumoasă, încorporezi uleiul, esența de vanilie și făina amestecată cu praful de copt. Torni compoziția într-o tavă tapetată și o torni la cuptor până când trece testul scobitorii. O scoți din cuptor și o lași la răcorit. Prepari budinca, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, o torni peste blat, o nivelezi și dai tava cu prăjitura la frigider 2-3 ore. Așezi boabele de struguri și torni deasupra compotul, în care ai dizolvat gelatina, preparată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Dai prăjitura la rece peste noapte.

 

 
 
Loading...