O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu dulceață de mure

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu  dulceață de mure
Prăjitură cu dulceață de mure

Ingrediente:

Pentru aluat: 5 ouă, 1 pahar zahăr, 1 pahar făină, 1 linguriță coaja rasă de lămâie; Pentru cremă: 300 g brânză cremoasă, 20 g gelatină, 150 ml apă, 5 linguri zahăr pudră, 250 ml smântână pentru frișcă, dulceață de mure.

Preparare:

Pentru aluat, separi albușurile de gălbenușuri, iar albușurile le bați spumă împreună cu zahărul. Adaugi gălbenușurile unul câte unul, continuând să mixezi. Pui făina în ploaie și amesteci ușor cu o paletă, apoi coaja de lămâie. Torni aluatul într-o tavă cu pereții înalți, tapetată cu hârtie de copt. Coci blatul 25-30 de minute la 180 °C. Pentru cremă, mixezi brânza cu smântâna pentru frișcă și za­hărul pudră. Pui gelatina în apa caldă, o lași pe foc până se topește și o torni în compoziția de brânză. Amesteci și întinzi crema peste blatul răcit. Decorezi cu dulceață de mure. Dai prăjitura la frigi­der 6 ore înainte să o servești.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net