Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 2-3 morcovi mari fierţi
  • 150 g porumb dulce din conservă
  • 1 cutie ciuperci
  • 50 g unt
  • 150 g piure de spanac cu ştevie
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

Preparare

Tai pieptul felii, le baţi uşor cu ciocanul de şniţele şi condimentezi carnea cu sare şi piper.
Scurgi ciupercile, le căleşti în unt, le sărezi şi le laşi să se răcească.
Aşezi feliile de carne pe planşetă, întinzi deasupra un strat subţire de piure de spanac cu ştevie, adaugi o lingură de ciuperci, morcovii fierţi tăiaţi bastonaşe subţiri, câte o lingură de porumb dulce şi rulezi carnea. Sigilezi cu scobitori şi rumeneşti ruladele, pe toate părţile, în ulei bine încins.

 
 
Loading...