Ingrediente:

4 frunze varză albă, 20 g unt, 2 roşii, 8 felii bacon, 200 g iaurt, 100 g caşcaval, ceapă verde; Pentru umplutură: 1 ceapă, 250 g carne tocată amestec, 1 ou, 1 lingură pesmet, sare, piper, 4 crenvurşti.

Preparare:

Speli frunzele de varză, le opăreşti în apă clocotită, le laşi să se răcească, după care baţi uşor cu un ciocan de şniţele părţile mai tari. Toci ceapa şi o amesteci cu oul, carnea tocată, pesmetul, sare şi piper, după gust. Împarţi compoziţia de carne pe câte o frunză de varză, aşezi câte o bucată de crenvurşt şi rulezi, prinzând bine la capete. Aşezi ruladele într-un vas termorezistent uns cu unt. Pui pe marginile vasului felii de roşii şi deasupra adaugi baconul tăiat. Torni iaurtul şi presari caşcavalul ras. Dai vasul la cuptor 45-50 de minute. Scoţi rulourile şi presari ceapă verde tocată.

 

loading...
Loading...