O reţetă gustoasă pe zi: Salată caldă cu paste

Ultima actualizare:

Preparare1. Cureţi legumele, le speli, le tai felii, cuburi sau fâşii, după preferiţă. Ceapa o tai mărunt sau felii subţiri şi o căleşti în ulei bine încins până se înmoaie puţin. Adaugi restul legumelor şi le sotezi 2-3 minute, apoi le scoţi cu spumiera într-un vas termorezistent.2. Cureţi roşiile de pieliţe, le tai felii subţiri, adaugi usturoiul zdrobit sau feliat şi le căleşti 2 minute în acelaşi ulei în care ai călit legumele, după care le torni în vasul termorezistent. Adaugi şi kaizerul tăiat bucăţele şi prăjit separat.3. Fierbi pastele al dente în apă cu sare, le scurgi, le amesteci cu restul ingredientelor, condimentezi şi aromatizezi cu busuioc, pătrunjel verde, sare şi piper, după gust. Adaugi deasupra fâşii subţiri de caşcaval şi introduci vasul la cuptor pentru circa 15 minute, până se întrepătrund aromele şi se topeşte caşcavalul. Le serveşti imediat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net