O rețetă gustoasă pe zi: Sos de roșii pentru mâncăruri

Ultima actualizare:

    Sos de roșii pentru mâncăruri
Sos de roșii pentru mâncăruri

Ingrediente

  • 5 kg roşii bine coapte
  • 50 ml ulei de măsline
  • crenguţe de ţelină
  • crenguţe de cimbru
  • 5 linguri sare

Preparare

Speli roşiile, le opăreşti câteva minute în apă clocotită, apoi le treci prin jet de apă rece şi le îndepărtezi pieliţele.Aşezi roşiile într-un vas mare, adaugi sarea, crenguţele de ţelină şi cimbrul, apoi le fierbi la foc mic, timp de 45 de minute, amestecând din când în când.Torni sosul obţinut în borcane încălzite, adaugi deasupra câte o lingură de ulei de măsline şi le închizi etanş.Le acoperi cu o pătură şi le laşi astfel până se răcesc complet.Păstrezi borcanele într-un loc întunecat, bine aerisit şi rece.Sosul se foloseşte la prepararea a diverse mâncăruri: tocăniţe ori ciorbe.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net