O reţetă gustoasă pe zi: Supă cremă de dovleac

Ultima actualizare:

Preparare1. Se curăţă ceapa, usturoiul, se taie bucăţi şi se călesc uşor în unt încins, până se înmoaie, fără a se rumeni.2. Separat, se curăţă dovleacul şi perele de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se aşază într-o oală împreună cu ceapa şi usturoiul călite. Se toarnă supa de legume, se condimentează, după gust, cu sare, piper, nucşoară rasă şi se fierb, la foc mic, până când dovleacul este bine pătruns.3. Se ia supa de pe foc, se lasă puţin să se răcorească, apoi se strecoară. Se trec prin blender (sau sită) legumele, se diluează cu supa strecurată până la densitatea dorită, se adaugă smântâna dulce şi se pune din nou pe foc pentru 2-3 clocote.4. Separat, se taie feliile de pâine cubuleţe, se aşază într-o tavă şi se rumenesc la cuptor 10 minute. Crutoanele obţinute se servesc cu supa fierbinte, decorată cu pătrunjel verde.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net