Reţeta gustoasă de azi este supă-cremă de legume cu ciuperci.


Ingrediente Supă-cremă de legume cu ciuperci:

200 g buchețele de broccoli, 300 g ciuperci proaspete, 3 cartofi, 1 ceapă, 1 morcov,100 ml smântână lichidă, 50 g unt, sare, piper, pătrunjel, după gust, frunze de dafin, după gust.

Preparare Supă-cremă de legume cu ciuperci:

Tai în bucăți mici cartofii și morcovul și le pui la înăbușit cu unt, într-o oală de ciorbă. Tai broccoli și-l adaugi în oală. La final, pui ciupercile și le înăbuși 2-3 minute. Torni 2 l de apă, condimentezi cu sare și piper, după gust și lași la foc mediu 20 de minute. După ce au fiert legumele, cu o spatulă scoți ciupercile din oală și le pui deoparte. Torni smântâna lichidă în supă și mixezi cu blenderul vertical. Servești supa-cremă cu ciupercile păstrate, cu frunze de dafin și cu pătrunjelul tocat.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: