Reţeta gustoasă de azi este tartă cu cireșe în stil vienez.


Ingrediente Tartă cu cireșe în stil vienez:

400 g cireșe, 140 g zahăr, 200 g făină, 180 g unt, 1 plic zahăr vanilat, 4 ouă, 5 g praf de copt, 1 praf sare.

Preparare Tartă cu cireșe în stil vienez:

Pentru început, speli cireșele și le cureți de codițe și sâmburi. Într-un bol adânc mixezi untul  moale cu zahărul până devine cremos. Adaugi ouăle, unul câte unul, și mixezi bine după fiecare. La final, adaugi făina cernută, sarea, zahărul vanilat și praful de copt. Amesteci toate  ingredientele, iar aluatul obținut îl torni într-o tavă tapetată. Deasupra pui cireșe și coci tarta 30-35 de minute, la 180 °C.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: