Rețeta gustoasă de azi este Tocană mediteraneeană de legume.


Ingrediente Tocană mediteraneeană de legume: 

4 zucchini medii, 4 morcovi, 4 cepe, 3 roșii, 200 g tulpini țelină, 100 ml ulei măsline, sare, piper, după gust, 1 lingură busuioc tocat.

Preparare Tocană mediteraneeană de legume: 

Cureți și speli toate legumele. Tai ceapa peștișori și o călești în puțin ulei de năsline până devine translucidă. Tai morcovii și zucchinii bastonașe, iar tulpinile de țelină și roșiile cubulețe. Adaugi totul în oală, pui restul de ulei și fierbi la foc mediu, sub capac,10-15 minute. Condimentezi cu sare și piper, după gust, mai lași 5 minute, iar la final presari busuiocul tocat. Pui tocana de legume, cu tot cu zeama lăsată, în borcane. Le sterilizezi pe baie de aburi, 15-20 de minute, și le păstrezi la frigider până în momentul servirii.

 

Mai multe rețete găsești pe clickpoftabuna.ro!

 
 
Loading...