O reţetă gustoasă pe zi: Tocăniţă de fasole

Ultima actualizare:

Preparare: Se taie mărunt ceapa, usturoiul şi ardeiul iute, se călesc cu uleiul bine încins până se înmoaie. Se adaugă cârnaţii tăiaţi felii groase şi se prăjesc 2-3 minute. Se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, fasolea fiartă, pulpa de roşii, frunza de dafin, sare şi piper, după gust. Se pune o cană cu apă caldă, se adaugă vinul şi se lasă să fiarbă circa 15 minute, la foc mic. La sfârşit, se adaugă pasta de roşii şi se mai fierbe 5 minute. Se serveşte caldă, garnisită cu crenguţe de pătrunjel verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net