Prepară cele mai fine bomboane de ciocolată!

Ultima actualizare:

Ingrediente: 120 g unt, 220 g zahăr pudră, 1 ou, 150 g făină, 1 esenţă de vanilie

Pentru cremă: 100 g ciocolată (sau 2 linguri pudră de cacao), 1 lingură zahăr pudră, 2 linguri apă, 1 linguriţă rom, 50 g unt

Pentru decorat: 50 g pudră de cacao

Mod de preparare:

Freci spumă zahărul cu untul, adaugi oul, esenţa de vanilie şi făina treptat, frământând până obţii un aluat uniform şi consistent.

Acoperi aluatul şi îl laşi 30 de minute la rece.

Topeşti ciocolata pe baie de aburi, adaugi zahărul, două linguri de apă şi laşi să fiarbă până devine o cremă groasă.

Adaugi romul, amesteci şi o dai deoparte de pe foc.

Află aici reţeta completă de bomboane

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net