Prepară un tort aromat de fistic şi ciocolată!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 4 ouă, 250 g zahăr, 180 g unt, 1 plic zahăr vanilat, 250 g făină, 50 g pudră de cacao sau 150 g ciocolată neagră rasă, 1 praf de copt

Pentru umplutură: 200 g frişcă, 50 g ciocolată rasă

Pentru crema de fistic: 200 ml lapte, 2 linguri amidon, 100 g zahăr, 150 g unt, 1 linguriţă esenţă de fistic, colorant alimentar verde

Pentru ornat: 100 g fulgi de cocos coloraţi, 50 g fistic

Mod de preparare:

Baţi gălbenuşurile cu apa caldă, adaugi treptat 2/3 din cantitatea de zahăr, plus zahărul vanilat şi baţi energic până se obţine o compoziţie cremoasă. Baţi separat albuşurile spumă tare, adaugi restul de zahăr, apoi înglobezi uşor crema cu gălbenuşuri.

Adaugi treptat făina cernută cu pudra de cacao sau ciocolata neagră rasă şi praful de copt, iar la sfârşit adaugi untul topit. Torni compoziţia în forma de tort demontabilă unsă cu unt şi o introduci în cuptorul bine încins pentru 45 de minute.

Află aici cum prepari crema şi cât trebuie să ţii la rece tortul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
fizioterapie jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net