Pulpă de porc cu cimbru și fenicul

Ultima actualizare:

    O friptură aromată pentru zilele friguroase de iarnă.clickpoftabuna.ro
O friptură aromată pentru zilele friguroase de iarnă.clickpoftabuna.ro

Pentru că se apropie zilele de weekend, ai cel mai bun motiv să prepari această friptură la tavă. Iar pulpa de porc cu cimbru și fenicul este exact ce ai nevoie în aceste zile friguroase.

De ce ai nevoie pentru pulpă de porc cu cimbru și fenicul

1 kg pulpă de porc

3 căței de usturoi

1 linguriță sare

½ linguriță piper

1 linguriță zahăr brun

1 linguriță cimbru

1 linguriță semințe de fenicul

1 linguriță boia de ardei dulce

Poți găsi cum se prepară pulpă de porc cu cimbru și fenicul pe clickpoftabuna.ro

Descoperă și rețeta pentru salata de ton cu ceapă roșie

Află și cum să faci legume gratinate cu sos de brânză

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net