Câştigătoarea noastră se numeşte Elisabeta Dumitrache. Ea va primi un aparat de vidat. Elisabeta Dumitrache ne-a pregătit Ruladă în chec


Ingrediente Ruladă în chec: 

Pentru ruladă : 3 ouă, 70 g zahăr vanilie, 80 g făină, sare, dulceață; Pentru chec: 120 g unt, 100 g zahăr vanilie, 2 ouă, 200 g făină, 1 și 1/2 lingură cacao, 1/2 pachețel praf de copt, sare, 100 ml lapte.

Preparare Ruladă în chec: 

Pentru ruladă, se bat bine ouăle cu zahărul, sarea, vanilia. Se cerne făina și se încorporează în ouă. Se dă la cuptor 9 - 10 minute. După ce e gata, se răstoarnă pe un prosop umed pudrat cu zahăr, se unge cu dulceață și se rulează. Pentru chec: Se bate bine untul cu zahărul, vanilia. Se adaugă ouăle unul după altul și se amestecă bine. Se adaugă făină, sarea și praful de copt, alternând cu laptele. Aluatul trebuie să rămână destul de gros. Se pune jumătate din aluat într-o formă de chec care a fost unsă cu unt și făină, se pune rulada în mijlocul checului și se toarnă deasupra restul de aluat. Se coace la 175 grade timp de 35 de minute. Se lasă câteva minute la răcit în formă, după care se pune pe un grătar până se răcește complet. Se decorează după preferințe.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: