Reţeta câştigătoare de la cititori: Ruladă cu gem de piersici - Daniela Gorgorin

Ultima actualizare:

    Ruladă cu gem de piersici
Ruladă cu gem de piersici

Câştigătoarea noastră este Daniela Gorgorin. Ea va primi o super tavă de copt.

Ingrediente: 6 ouă, o cană de zahăr, o cană şi jumătate de făină, 3 linguri ulei, un praf de copt, zahăr vanilinat, gem de piersici, frişcă, piersici şi afine pentru ornat.

 Preparare:

 Se bat foarte bine albuşurile cu zahărul. Gălbenuşurile se bat cu cele trei linguri de ulei şi se adaugă peste albuşuri. Se adaugă apoi făina, praful de copt şi zahărul vanilinat.

Se toarnă compoziţia într-o tavă dreptunghiulară ( 20/30 cm) tapetată cu hârtie de copt. Tava se introduce în cuptorul bine încins şi se coace 30-40 de minute. Se lasă să se răcească în cuptor. După ce s-a răcit, prăjitura se taie în două foi care se rulează şi se pot umple cu diferite creme sau gemuri.

În situaţia de faţă, rulada este cu gem de piersici, este acoperită cu frişcă şi ornată cu felii de piersică şi afine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net