Rețetă de post: Ghiveci călugăresc

Ultima actualizare:

    Foto: clickpoftabuna.ro
Foto: clickpoftabuna.ro

Ingrediente:

2-3 cepe1 varză (crudă sau murată)2-3 sfecle2-4 morcovi10-15 măsline întregi10-12 păstăi de fasole1 cană mazăre boabe1 vânătă2 dovlecei4-5 roşii mari sau 2 linguri bulion de roșii1 pahar ulei1 legătură pătrunjel1 conopidă mică10 boabe de piper2 foi de dafinsare

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le speli bine sub jet de apă.

Varza şi ceapa le toci fâşii subţiri, le pui într-un castron mare, presari sare şi le frămânţi cu mâna 3-4 minute până când legumele lasă suc. Le speli cu apă rece şi le scurgi prin sită. Sfecla o tai beţişoare, iar morcovii, rondele. Toate legumele tăiate le pui într-o cratiţă mare cu un pahar de ulei. Le căleşti, la foc mic, până când se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Amesteci cu o lingură de lemn în vas ca să nu se prindă sau să se ardă legumele.

Citește rețeta completă pe clickpoftabuna.ro

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net