Ingrediente: 2 ouă, 200 g iaurt, 125 ml ulei, 250 g zahăr, 275 g făină, 1 praf de copt, 2 linguriţe cacao, ciocolată tăiată bucăţele.


Mod de preparare:

Se freacă ouale cu zahărul cu ajutorul unui mixer până devine ca o pastă şi se topeşte zahărul. Se adaugă uleiul, iaurtul şi se amestecă bine. Făina se amestecă cu praful de copt, cacao şi se adaugă în compoziţie amestecându-se până se omogenizează. Jumătate din bucăţile de ciocolată se amestecă în compoziţie, cealaltă jumătate se păstrează pentru a se pune deasupra. Amestecul obţinut se pune într-o formă de silicon cu găuri, specială de brioşe, sau în forme de hârtii pentru brioşe sau în forme de silicon pentru brioşe. Se dozează cam jumătate de formă de compoziţie, restul creşte la copt. Deasupra se pune restul de ciocolată tăiată bucăţele. Se introduce la cuptor pentru circa 20-30 de minute.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: