Reţete de la cititori: Brioşe de legume cu caşcaval - Amalia Sasarman

Ultima actualizare:

    Brioşe de legume cu caşcaval
Brioşe de legume cu caşcaval

  • INGREDIENTE:
  • - 300 g legume mexicane congelate
  • - 500 ml apă
  • - 2 linguri bază pentru mâncăruri
  • - 100 g caşcaval
  • - 2 plicuri de gelatină alimentară - 20 g

Mod de preparare

- Legumele congelate le pui la fiert în apă şi adaugi 2 linguri de Maggi. Laşi cât să dea un clocot, apoi le strecori.

- Tăi caşcavalul cubuleţe.

- Pui gelatină la umflat în 200 ml de apă rece.

- Aşezi caşcavalul şi câteva legume în formele pentru brioşe.

- Când gelatină este umflată o pui la foc mic până când se lichefiază, dar ai grijă să nu fiarbă! Adaugi gelatină în supă şi pui câte 2 linguri în fiecare formă.

- Mai adaugi legume şi copletezi cu supă.

-Dai la rece pentru circa 2 ore.

Când le serveşti, le scoţi din formă.

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net