Reţete de la cititori: Ciuperci cu smântână - Aluculesei Brînduşa

Ultima actualizare:

    Ciuperci cu smântână
Ciuperci cu smântână

Ingrediente: 1 kg ciuperci, 1 lingură maggi secretul gustului, 2 cepe mari, 3-4 căţei de usturoi, 50 ml ulei, 1/2linguriţă de piper măcinat, 3 linguri smântână.

Mod de preparare

Se curăţă ciupercile de codiţe, se spală şi se pun la fiert, se fierb foarte bine, apoi se clătesc cu apă rece şi se taie în bucăţele potrivit de mari.Curăţăm ceapa şi căţeii de usturoi, îi tocăm şi îi punem la călit cu ulei, lăsăm să se facă aurie ceapa, apoi adăugăm ciupercile peste prăjeală, adăugăm maggi secretul gustului, piper măcinat şi o căniţă mică cu apă, lăsăm vreo 10 minute la fiert, apoi oprim focul şi lăsăm să se răcorească, adăugăm smântâna după 5 minute după ce am oprit focul. Se servesc de obicei cu mămăliguţă.

Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net