Reţete de la cititori: Creme Brulee – Cojan Clementina

Ultima actualizare:

Preparare

Se amestecă laptele cu smântână şi se pun la fiert. Se adaugă esenţa de vanilie şi coaja de portocală. Se sparg ouăle şi se bat bine cu fructoza. Se adaugă câte puţin din compoziţia de smântână în cea de ouă, amestecând mereu. Se caramelizează zahărul brun într-un vas de yena, apoi se toarnă compoziţia. Se dă la cuptor 30 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net