Bianca Raluca Panazan ne-a pregătit fursecuri cu banane şi cocos.


Ingrediente Fursecuri cu banane şi cocos

•           2 banane coapte

•           2 albuşuri de ou

•           cocoS cât cuprinde

•           esenţă de vanilie (opţional)

•           1 praf de sare

Mod de preparare Fursecuri cu banane şi cocos

Albuşurile se bat cu un praf de sare până devin spumă. Bananele se curată de coajă, cu o furculiţă se pisează şi se adaugă peste albuşurile bătute spumă. Se amestecă cu o spatulă, se adaugă esenţa de vanilie şi se pune puţin câte puţin nucă de cocos. Compoziţia nu trebuie să fie foarte tare, dar nici foarte moale. Într-o tavă se pune hârtie de copt, iar cu o lingură se ia din compoziţie şi se pun uşor în tavă. Se dă la cuptor pentru circa 10 minute şi se face testul cu scobitoarea. Poftă bună!

 

 

Loading...