Reţete de la cititori: Gogoşi cu flori de salcam - Diana Barbu

Ultima actualizare:

Preparare

Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se bat spumă cu zahărul, sarea şi esenţele. Treptat se adaugă gălbenuşurile, laptele şi făina, până ajunge ca un aluat de chec, un pic mai gros. La final se adaugă şi florile de salcâm (curăţate bine de gâze şi spălate - eu le-am ţinut în apă câteva ore). Aluatul astfel obţinut, se prăjeşte în tigaia încinsă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net