Ingrediente: 1 pachet foi lasagna, 300 g carne tocată vită, 2 cepe, 1 ou, 7 linguri făină, 200 g unt, 500 ml lapte, 250 g smântână, 300 g suc roşii, 200 g caşcaval. 1-2 căni supă.

Preparare: Se căleşte ceapa într-o tigaie, se adaugă carnea, sare şi piper. După ce carnea a prins culoare se pune supa peste şi două linguri de făină.
Se prepară sosul alb din făină, lapte şi unt, pe foc într-o oală. După ce sosul s-a îngroşat, se unge tava cu el. Se amestecă într-un bol smântâna şi sosul de roşii. Peste sosul din tavă se pun foile de lasagna. Când s-a răcit carnea, se adaugă 1 ou şi caşcaval, se amestecă şi se pune în tavă, peste foile de lasagna. Un strat de carne, foi, sos roşu, caşcaval ras.  Se pune la cuptor pentru 30 minute.

 

 

 

Loading...