Reţete de la cititori: Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov

Ultima actualizare:

     Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov
Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov

Bianca Panazan ne-a pregătit o reţetă tare gustoasă: Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov.

•  1 bucată mare pulpă superioară de curcan

•  1 ceapă mare albă

•  1 fir de ceapă verde

•  1 morcov

•  unt

•  vegeta/piper alb

•  pătrunjel prospăt

Mod de preparare Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov

Carnea se taie în cuburi potrivite, se spală sub jet de apă şi se lasă la scurs.

Ceapă se toacă mărunt, ceapă verde o tăiem rondele şi se pune la călit în unt pentru câteva minute. Se adaugă bucăţiile de carne, se acoperă cu apă şi se lasă la foc mic să fiarbă. Când apa a scăzut se pune şi morcovul tăiat rondele, completăm cu apă cât să acopere, punem condimentele şi lăsăm să fiarbă. Se adaugă apa până când carnea şi legumele sunt fierte.

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net