Reţete de la cititori: Mâncărică de ceapă cu cărniţă de pui - Aluculesei Brînduşa

Ultima actualizare:

    Mâncărică cu ceapă cu cărniţă de pui
Mâncărică cu ceapă cu cărniţă de pui

Ingrediente: 500 g carne de pui, 3 cepe, 5 g piper măcinat, 2 linguri pastă de tomate dulce, 1 ardei iute, 50 ml ulei, 2 roşii.

Mod de preparare

Se curăţă ceapa, se toacă mărunut şi se pune la prăjit împreună cu ardeiul iute, se lasă să se pătrundă bine şi se pune peste ea apoi cărniţa tăiată în bucăţi mici şi roşiile tăiate felii, se adaugă piperul şi maggi secretul gustului, se adaugă o cană de apă şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când cărniţa este fiartă, se adaugă pasta de tomate şi se lasă să tragă câteva clocote, apoi se opreşte focul. Se serveşte cu mămăliguţă.

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net