Ingrediente: un pachet paste melcişiori, 2 pachete brânză sărată (400 grame), 3 ouă, 200 g smântână, puţin unt pentru uns forma de copt, pesmet.


Preparare:

Melcişiorii se pun într-o oală cu apă la fiert conform intrucţiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert se pun într-o strecurătoare pentru a se scurge de apă. Se pregăteşte o tavă sau o formă yena pentru copt astfel: se unge cu unt iar apoi se tapetează cu pesmet.

Separat se dă brânza pe răzătoarea mare, se amestecă cu melcişiorii fierţi şi scurşi de apă şi se aşează în yena unsă şi tapetată. Ouăle se bat bine, se amestecă cu smântâna şi apoi se toarnă peste melcişiorii aranjaţi în yena. Se introduce la cuptor până se încheagă şi se rumenesc frumos. Se pot servi atât calzi cât şi reci.




 
 
Loading...
Citeste tot despre: