Reţete de la cititori: Ouă scoţiene – Gabriela Antici

Ultima actualizare:

    Ouă scoţiene
Ouă scoţiene

Ingrediente:

  • •        6 ouă fierte
  • •        300 g carne tocată
  • •        1 lingură muştar
  • •        1 ou
  • •        pătrunjel
  • •        boia de ardei
  • •        sare
  • •        piper
  • •        uns
  • •        făină
  • •        pesmet
  • •        ouă

Mod de preparare: Fierbem ouăle 10 minute după care le punem în apă rece. Le curăţăm de coajă şi le dăm prin făină. Amestecăm carnea tocată cu muştarul şi oul bătut.Adăugăm pătrunjelul tăiat, boia de ardei, 4 linguri făină, sare şi piper după gust. Le amestecăm bine împreună. Împărţim compoziţia în şase. Punem o bucată pe o folie alimentară (lăsându-i libertate să se întindă)şi îl întindem uşor. Desfacem o parte a foliei şi punem oul în mijloc după care cu ajutorul foliei îl împăturim în carne după care dăm folia jos. Aşa procedăm cu toate ouăle şi restul de compoziţie. După dăm oul prin făină grâu-ouă bătute şi pesmet. Le punem în baie de ulei încins şi le prăjim la foc mic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net