Ingrediente:- 10 oua (20 jumatati)- un pateu de 200 gr- un galbenus crud- ulei- o lingurita mustar- 3 linguri smantana- o ceapa- 3 castraveti acrii- sare- piper- frunze de patrunjel- 2 morcovi


Mod de preparare:
Se pun ouale la fiert, dupa ce se racesc se decojesc de coaja, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul din ele. Se prepara o maioneza din: un galbenus crud, un galbenus fiert, o lingurita mustar si ulei. Jumatate din maioneza se amesteca cu galbenusurile de la oua si cu pateul pana se formeaza o pasta. Cu aceasta pasta se umple jumatatile de albus si se aseaza pe un platou cu umplutura in sus.

Prepararea sosului tartar:
Se toaca ceapa si castravetii marunt apoi se scurg de zeama si se amesteca cu maioneza ramasa. Se adauga smantana, piper si sare dupa gust.
In mijlocul platoului se aseaza morcovi rasi pe razatoare iar deasupra se pune sosul tartar. Ouale se decoreaza dupa preferinta.
 


 
 
Loading...
Citeste tot despre: