Reţete de la cititori: Paste cu pancetta şi smântână

Ultima actualizare:

    Paste cu pancetta si smantana
Paste cu pancetta si smantana

Panazan Bianca Raluca ne-a pregătit paste cu pancetta şi smântână.

Ingrediente:

paste 1 cutie de pancetta, 1 ceapă mică albă, 3-4 linguri de smântână, 1 căţel de usturoi, ulei de măsline, vin roşu, parmezan ras, sare/piper/ghimbir.

Preparare:

Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare şi un strop de ulei. Ceapa o tăiem mărunt, o punem în puţin ulei de măsline la călit, după câteva minute adăugăm şi pancetta şi stingem cu vinul roşu. Usturoiul îl tăiem feliuţe subţiri, îl punem în tigaie împreună cu condimentele, lăsăm câteva minute şi adăugăm smântâna. Pastele se scurg de zeama în care au fiert şi se pun în tigaie peste sosul format. Se serveşte cu parmezan ras.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net