Ingrediente: un pacheţel paste – penne, 300 de grame de şuncă, un borcănel sos pentru paste (dacă nu aveţi puteţi face din pastă tomate, ceapă, condimentele preferate, puţin zahăr şi sare), puţin ulei.


Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Separat într-o tigaie cu puţin ulei se pune şunca tăiată bucăţele mici şi se lasă puţin la prăjit. Când este gata se adaugă borcănelul cu sos şi se mai lasă puţin pe foc. Pastele fierte se scurg de apă, se aşează pe o farfurie iar deasupra se pune sosul cu şuncă. Se servesc calde.

Sfat: dacă nu aveţi şuncă nu trebuie neapărat, puteţi folosi cărniţă friptă rămasă, şniţele, piept de pui la grătar, ce aveţi prin frigider…
 




 
 
Loading...
Citeste tot despre: