Reţete de la cititori: Pizza cu salam şi şuncă - Mirela Manz

Ultima actualizare:

    Pizza cu şuncă
Pizza cu şuncă

Ingrediente pentru aluat: 650 g făină, un cub mic de drojdie, 1 ou, 2 linguri ulei, 1 linguriţă rasă de zahăr, un vârf de sare, 250 ml apă călduţă.

Mod de preparare aluat:

Într-un castron se pune 250 ml apă călduţă în care se adaugă drojdia, sarea şi zahărul – se pregăteşte maiaua. Se lasă la crescut câteva minute. Într-un lighean se pune făina, se face o groapă în mijloc, se adaugă oul şi apoi se pune maiaua. Se frământă bine, iar când aluatul este aproape gata se adaugă uleiul şi se frământă până se dezlipeşte compoziţia de pe lighean. Aluatul obţinut se împarte în trei şi se pune la frigider cam 30 minute.

 Deasupra: Ingrediente:

300 g caşcaval, 250 g salam, 450 g şuncă, 300 g ciuperci, bullion + zahăr + piper + sare.Preparare:

Se întinde aluatul şi se pune în tava care a fost unsă cu ulei. Deasupra se unge cu bulionul amestecat cu sare, zahăr şi piper şi se adaugă caşcavalul ras pe răzătoarea mare. Peste caşcaval se aşează şunca şi salamul tăiate felii, apoi se acoperă cu felii de ciuperci. Se dă la cuptor circa 20 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net