Reţete de la cititori: Prăjitura cu foi şi cacao - Toma Constantin

Ultima actualizare:

Mod de preparare:Foi:Se pun într-un vas apa, uleiul, zahărul, amoniu dizolvat şi se amestecă bine. Se adaugă făina şi se frământă până iese o cocă bună de întins.Se împarte în 4 părţi egale şi fiecare foaie, se întinde cât este tava (se coace pe spatele tăvii). Se pun în cuptorul preîncălzit la temperatura de 280 grade, timp de 25-30 minute. (depinde de cuptorul fiecăruia).

Crema:Într-un vas, care merge pus pe foc, punem zahărul, cacao şi faină, se amestecă totul pe uscat apoi se pune apă (toate se amestecă înainte de a fi pus vasul pe foc). Vasul se pune pe foc potrivit şi se lasă până dă în 2-3 clocote. Se stinge focul şi vasul se pune la răcit în apă, imediat se adaugă şi margarina (tăiată felii). Se amestecă în continuu până se răceşte, adăugându-se şi esenţa de rom.Crema se pune între cele 4 foi şi deasupra se presară zahăr pudră.Se taie a doua zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net