Retete de la cititori: Pui indian cu dafin / Tania

Ultima actualizare:

PreparareSpălăm ardeii şi pieptul de pui dezosat, îi tăiem pe jumătate, scoatem seminţele apoi îi tăiem cubuleţe. Pieptul de pui de asemenea se taie cubuleţe micuţe. Vom curăţa usturoiul, îl spălăm şi vom tăia în 4 fiecare căţel, îl călim într- un vas de yena (aşa am folosit eu) cu cele 3 linguri de ulei de măsline după care adăugăm ardeii şi carnea condimentată cu curry, piper, sare. Dăm toată compoziţia pentru câteva minute la cuptor pentru a se căli puţin toate, după care vom adăuga vinul şi supa, se dă iar la cuptor, se lasă la fiert până scade. Spre final, când se adaugă foile de dafin, se acoperă cu un capac circa 5 minute după care se scoate şi se poate servi, este minunat cu un pahar de vin alb alături .

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net