Reţete de la cititori: Pulpă de porc cu portocale – Laurenţia Cornea

Ultima actualizare:

    Pulpă de porc cu portocale
Pulpă de porc cu portocale

Ingrediente: 1 kg pulpă de porc, 2 portocale, 3 căţei usturoi, sare, cimpoier, boia de ardei, oregano, rozmarin, ulei.

Preparare

Carnea o spălăm şi o ştergem bine de apă. Portocalele le spălăm bine i le răzuim coaja-Pisăm usturoiul şi amestecăm cu sare, piper, coaja de portocale, boia de ardei, rozmarin, oregano după gust şi puţin ulei.   Ungem carnea cu amestecul de condimente, aşezăm într-un vas termorezistent uns cu ulei, acoperim cu folie de aluminiu şi dăm la rece circa 2 minute.

Scoatem tava de la rece şi adăugăm zeama de la 1 portocală, 100 ml de vin şi 100 ml apă, acoperim cu folie alimentară. Dăm tava la cuptorul încălzit circa 1 oră, după care luăm folia şi mai lăsăm până se rumeneşte frumos deasupra. Lăsăm să se răcească circa 10 minute înainte să feliem carnea.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net